Ring til os tirsdag-fredag 10-16 på25 36 90 73

Sæsonbrochuren2022-2023

Kære Medlemmer og publikum

Høje Taastrup Teaterforening er glade for igen at byde velkommen til en ny sæson, hvor vi forhåbentlig ikke bliver ramt af sygdomme, pandemier eller andet der kræver aflysninger, som vi har oplevet i de seneste 3 sæsoner.

I sæson 2022-23 tilbyder vi i alt 15 forestillinger, heraf er de 6 forestillinger matinéforestillinger der opføres lørdage kl. 14.00 i Taastrup Kulturcenter, de resterende 9 forestillinger vil blive opført i Taastrup

Teater & Musikhus på søndage, som vi plejer.

Igen i år har bestyrelsen bestræbt sig på at finde forestillinger af høj kvalitet og med kendte skuespillere, som vi jo af erfaring ved, at vore medlemmer og andre publikummer sætter pris på.

I denne sæson vil vi opføre en familieforestilling, nemlig Sigurd Barrett fortæller om naturvidenskab, med masser af musik og sang, en lærerig teateroplevelse for alle familiens medlemmer fra 5-105 år.

Vi opfordre alle medlemmer til at sprede rygtet om teaterforeningen til venner, naboer og kolleger, så vi også i de kommende sæsoner kan byde indenfor i vores lokale teatersale.

Bestyrelsen håber, at rigtig mange vil gæste vore forestillinger i den kommende sæson, også fordi mange solgte billetter, betyder bedre økonomi og derfor mulighed for forsat at få de store turnéforestillinger til byen.

Samtidig vil vi ikke udlade at huske jer alle på, at vi er en forening, med en bestyrelse der står for beslutningen om, hvilke forestillinger der skal købes, og hvis du vil have indflydelse på repertoiret, så mød op til generalforsamlingen i september – hvor du kan give udtryk for dine meninger og få indflydelse på foreningens virke. Hvis du ønsker mere indflydelse og medbestemmelse, kan du også melde dig til bestyrelsen. Bestyrelsesarbejdet er koncentreret om en weekend hvert år i november, hvor vi på et teaterseminar over 3 dage beslutter den kommende sæsons forestillinger. Derudover er der få møder i løbet at et år, og selvfølgelig muligheden for at komme rigtig meget i teatret.

Hjertelig velkommen til en ny og spændende teatersæson i Høje-Taastrup Teaterforening.

På bestyrelsens vegne

Torben Just (formand)

Download brochuren her


Hvis brochuren "ser forkert ud" eller ikke kan læses, kan du gemme den på computeren og åbne den derfra. Hvis ikke du har et "gemme-icon" synligt på skærmen kan du trykke ctrl+s.


Sæson 2022-23

Tidligere sæsonSæson 21-22

I sæson 2021-22 var der 16 forestillinger på programmet. Flere var gengangere fra de forrige sæsoner, hvor så meget blev aflyst. Vi undgik heller ikke helt aflysninger i sæsonen. En forestilling kunne flyttes til en ny dato og en blev flyttet til næste sæson.

Download brochuren

Tidligere sæsonSæson 20-21

I sæson 2020-21 var der 12 forestillinger på programmet. Desværre kunne vi kun gennemføre de 4 pga. Coronasmittefaren.

Download brochuren

Tidligere sæsoner

Hvornår var det nu det var? Tjek de seneste sæsoners programmer her  

Sæson 2019-20 

Sæson 2018-19 

Sæson 2017-18 

Sæson 2016-17 

Sæson 2015-16 

Sæson 2014-15 

Sæson 2013-14 

Sæson 2012-13