Ring til os tirsdag-fredag 10-16 på25 36 90 73

Betingelser

Abonnement kræver medlemskab og køb af billetter til mindst 4 forestillinger. Hvert medlem skal oplyse navn, adresse og telefonnummer samt evt. mailadresse. Et medlemskab koster kr. 20,-.

Flere kan bestille på samme liste. Billetter og faktura sendes til det første navn på bestillingen. Medlemsskaber sendes på mail til de enkelte medlemmer.

Ungdomsbilletter (børn og unge op til 25 år) er ikke betinget af medlemskab.

Husk at tjekke Spam/Uønsket post, da mails sendt via billetten.dk's server kan have en tendens til at havne der.

Købte billetter kan ikke ombyttes eller returneres.

Hvis arrangementet bliver aflyst, kan billetterne ombyttes til en anden forestilling eller refunderes.

Betalingsbetingelser:

Ved sæsonstart er betalingsfristen 5.9.20.
I løbet af sæsonen er der 14 dages betalingsfrist, billetterne skal dog altid være betalt, før den forestilling de er gældende til.

Personlige oplysninger

+ Tilføj person

BETALINGSBETINGELSER

Ved sæsonstart er betalingsfristen 3.9.18

Her kan tilføjes: Navn og alder på børn/unge under 25. Begrundede ønsker om særlige pladser. Reserveforestilling i tilfælde af at en af de ønskede forestillinger er udsolgt.