Taastrup Teater & Musikhus

11 forestillinger i Taastrup Teater & Musikhus i sæson 2017-18

Huset Taastrup Teater & Musikhus er en scene - en teatersal, der oprindelig hørte til Selsmoseskolen. Fra begyndelsen af 80'erne og indtil 2012 var det det producerende teater, Egnsteatret, Taastrup Teater, der administrerede teaterbygningen, som ejes af Taastrup Kommune.
Bygningen drives nu som et kultur- og event center.

I 2008-09 gennemgik bygningen en større renovering og fremstår i dag som en funklende krystal med sin karakteristiske udformning.

Bygningen blev i 2010 nomineret af World Architecture Festival som verdens bedste ombygning, i kategorien mest funktionelt vellykkede ombygninger.

Teatret ligger lige på kanten af byens blå park og Selsmosen på adressen: Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup.

I september 2014 var google på besøg på teatret og nu kan man både få en rundtur i foyeren og i salen, samt se en serie billeder fra teatret på google.maps. Se bare her>>

Gratis parkering / offentlig transport

Der er masser af parkeringspladser på begge sider af Taastrupgårdsvej, ved siden af og overfor teatret. Og det er gratis at parkerere.

Bus 118 kører fra Høje-Taastrup Station. Bus 117 kører fra teatret til Høje-Taastrup station.
På Høje-Taastrup station standser de fleste regionaltog.

Taastrup S-togs station ligger ca. 600 m fra teatret. En dejlig spadserertur gennem "Den blå park" ved Selsmosen.

Gordon Kennedy
Kjeld Abells Plads

Huset skal bruges

Taastrup Teater er folkets hus, hvor der afholdes koncerter, forestillinger og shows.

Det er her, alle de store arrangementer i Høje-Taastrup bliver afholdt. Det kan både være amatør- og professionelle forestillinger. Alle forestillinger er af høj kvalitet, inspirerende for såvel den ældre og livserfarne person som for den lille, der har hele den store verden foran sig.

Repertoiret består af turnéteater, større koncerter, events og stand-up. Flere af arrangementerne er arrangeret i samarbejde med lokale aktører som Kulturhusene, Høje-Taastrup Teaterforening, det frivillige foreningsliv, de musiske skoler, folkeskoler og Bibliotekerne.

Jubilæumsforestillingen_okt.14