Taastrup Kulturcenter

Taastrup Kulturcenter er i denne sæson ramme om 4 matinéforestillinger.

Der er lagt op til de dejligste eftermiddage i Kulturcentret, og man kan jo passende vælge at
starte i Kulturcaféen og nyde deres populære Teaterfrokost.

Forestillingerne indgår i teaterabonnementet på lige fod med forestillingerne på Taastrup Teater og billetter bestilles på bestillingskuponen bag i brochuren, via hjemmesiden eller via billetten.dk.

Kulturcentret bruges i hverdagen af mange af Taastrups borgere. 120 foreninger og interessegrupper har deres faste gang i centret.
Kulturcaféen byder i hverdagene på både kaffe, kage, smørrebrød og lune retter i åbningstiden.

Centret blev bygget i 1970 som fritids- og kulturcenter. I 2011 blev det en del af Kulturhusene i Taastrup, sammen med Medborgerhuset og Hedehuset.

Kulturcentret har adresse på Poppel Allé 12, 2630 Taastrup.

Teaterfrokost

Nyd en lækker frokost

Mellem indkøbsturen og teaterturen er der lige tid til en frokostpause i Kulturcaféen.

I forbindelse med lørdagsforestillingerne i sæson 2017-18 i Taastrup Kulturcenter, vil det være muligt at forudbestille en Teaterfrokost, bestående af 3 stk. smørrebrød og 1 øl/vand som kan nydes i Kulturcentrets Kulturcafé fra kl. 12.30.

TEATERFROKOST 60,00 KR
3 STK. SMØRREBRØD + 1 ØL/VAND

Teaterfrokosten skal forudbestilles direkte hos Taastrup Kulturcenter på mail: kulturhusene@htk.dk
Man kan også bestille pr. telefon eller ved at stikke hovedet indenfor i Kulturcaféen i den normale åbningstid.
Sidste frist for bestilling af teaterfrokost er onsdagen før forestillingen.

Ved en tidligere forestilling på TKC