FORMANDEN HAR ORDET

2017-18

Kære medlemmer at Høje-Taastrup Teaterforening og andre Teaterinteresserede.

Igen til denne sæson er det lykkedes bestyrelsen at finde et repertoire, som vi forventer at vore medlemmer og andre teaterinteresserede vil glæde sig til.

I år har vi i alt 15 forskellige forestillinger. Vi har valgt, efter et par sæsoners pause, atter at præsentere en stor familiemusical fra Folketeatret, Peter Pan, som opføres to gange, søndag den 8. april og mandag den 9. april 2018, på Taastrup Teater og Musikhus.

Til mandagsopførelsen af Peter Pan håber vi, i samarbejde med Taastrup Teater og Musikhus at kunne lokke børn og unge fra Taastrups Skoler en tur ind i teatermørket, men alle er velkomne til at købe billetter til denne forestilling.

Fire af forestillingerne opføres som lørdagsmatinéer i Taastrup Kulturcenter på Poppel Allé.
Som i de tidligere år er søndagsforestillingerne på Taastrup Teater og Musikhus kl. 19:30, og lørdagsforestillingerne i Taastrup Kulturcenter kl. 14:00. Her vil der inden forestillingen være mulighed for at spise en let frokost, som kulturcentret tilbyder for DKK 60,00 for 3 stk. smørrebrød og øl eller vand.

Igen i år skal vi oplyse alle om, at Høje-Taastrup Teaterforening er en forening, hvor der hvert år i september måned afholdes generalforsamling. I år bliver det tirsdag den 5. september 2018 kl. 19:00 i Taastrup Teater og Musikhus. Vi opfordrer alle til at møde op og give sin mening til kende.

Har du interesse i at medvirke i bestyrelsesarbejdet, så kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne, de kan altid findes ved forestillingerne, hvor de er iført røde bluser med teaterforeningens navn og logo.

Som bekendt er det bestyrelsen der - på det årlige teaterseminar – udvælger forestillingerne til årets repertoire, og hvis man som medlem vil have indflydelse på dette, så deltag i generalforsamling, og stil op til bestyrelsen.

Vi har i år måtte introducere let forhøjede billetpriser til enkelte forestillinger, idet store forestillinger med mange medvirkende i sagens natur er dyrere, og teaterforeningens økonomi kan ikke bære disse omkostningen uden en mindre kompensation. Vi har også ændret lidt på selve medlemstegningen, således at alle der ønsker at benytte sig af abonnementsordningen, skal være selvstændigt medlem, tilgengæld er prisen for medlemskab blevet sat ned. Dette skyldes, at vi ønsker et mere retvisende billede af, hvor mange medlemmer vi reelt har i foreningen.

Vi byder hjertelig velkommen til teaterforeningens 53. sæson, hvor vi igen glæder os til at se rigtig mange glade medlemmer og andre teaterinteresserede.

Tidligere udgaver af FORMANDEN HAR ORDET

2016-17

Formand Torben Just's velkomstord i sæson 2015-16 kan læses her >>

2015-16

Formand Torben Just's velkomstord i sæson 2015-16 kan læses her >>

2014-15

Sæson 2014-15 er Teaterforeningens 50 års jubilæumssæson. Læs hele Torbens Justs velkomsthilsen for sæsonen her>>

2013-14

Sæson 2012/13 blev igen en succes med 15 forestillinger og en belægningsprocent på ca. 80 %. Læs resten af Torben Just velkomstord i sæson 2013-14 her>>

2012-13

Formand Torben Just's velkomstord i sæson 2012-13 kan læses her >>

GENERALFORSAMLING

Tirsdag 5. september 2017 kl. 19.30

Generalforsamlingen afholdes i Taastrup Teater & Musikhus.

Vil du gerne have indflydelse på fremtidige aktiviteter i din forening? - give dit besyv med omkring repertoirevalget? Har du kommentarer til den forgangne sæson - eller gode idéer til den nye?
Hvis du var medlem i sæson 2016-17 har du stemmeret på generalforsamlingen og du kan du stille op til bestyrelsen. Er du først blevet medlem i denne sæson, er du stadig meget velkommen til at komme og deltage i snakken. Foreningen giver en kop kaffe med lidt sødt til.

Dagsordenen kan læses her >>

JUBILÆUM 2014