FORMANDEN HAR ORDET

2018-19

Kære medlemmer og publikum,

Høje Taastrup Teaterforening byder velkommen til en ny sæson - nummer 54 i rækken, hvor bestyrelsen har udvalgt 15 forestillinger.

Vi har også i denne sæson 11 søndagsforestillinger i Teater & Musikhuset og 4 matinéforestillinger i Taastrup Kulturcenter på lørdage, hvor der er mulighed for at bestille en Teaterfrokost i Kulturcaféen, inden forestillingen, til den rimelige pris af DKK 60,00 inkl. 1 øl; vin eller vand.

Igen i denne sæson har vi en familieforestilling på programmet. "Sigurds Danmarkshistorie" der henvender sig til børn og deres voksne opføres kl. 16:00. Børnene elsker Sigurd og alle uanset alder vil få en fornøjelig eftermiddag, når Sigurd Barrett fortæller og musicere over landets historie på festlig og underholdende vis.

Herudover viser vi et bredt udsnit af drama, musik og morskab. Og som noget nyt i Taastrup, skal vi også have besøg af Dansk Danseteater, som rigtig mange kender fra de meget populære ”Sommerdans” arrangementer i Politigården i København. Vi håber programmet falder i vore medlemmer og publikummers smag.

Vi må igen i år fremhæve, at Høje Taastrup Teaterforening, er en helt almindelig forening, hvor medlemmerne ved den årlige generalforsamling, der i år afholdes den 26. september 2018, er meget velkomne til at deltage og fremkomme med ønsker om foreningens virke og drift, ligesom det vil glæde bestyrelsen hvis der iblandt medlemmerne er nogle der kunne tænke sig at blive medlem af bestyrelsen.

Det er jo - som formodentlig bekendt - den samlede bestyrelse (også suppleanterne) der i fællesskab rejser til det årlige teaterseminar et eller andet sted i Danmark (i november 2018 vil det være i Kolding) hvor vi over weekenden fra fredag til søndag bliver præsenteret for alt hvad teaterproducenterne vil rejse med i næste sæson, samt beslutter hvilke forestillinger vi skal købe.

Bestyrelsen håber at se alle vore gamle medlemmer samt en masse nye medlemmer i teatret, både i Taastrup Teater & Musikhus på Keld Abels Plads og i Taastrup Kulturcenter på Poppel Allé.

Tidligere udgaver af FORMANDEN HAR ORDET

2017-18

Formand Torben Just's velkomstord i sæson 2017-18 kan læses her>>

2016-17

Formand Torben Just's velkomstord i sæson 2016-17 kan læses her >>

2015-16

Formand Torben Just's velkomstord i sæson 2015-16 kan læses her >>

2014-15

Sæson 2014-15 er Teaterforeningens 50 års jubilæumssæson. Læs hele Torbens Justs velkomsthilsen for sæsonen her>>

2013-14

Sæson 2012/13 blev igen en succes med 15 forestillinger og en belægningsprocent på ca. 80 %. Læs resten af Torben Just velkomstord i sæson 2013-14 her>>

2012-13

Formand Torben Just's velkomstord i sæson 2012-13 kan læses her >>

GENERALFORSAMLING

Onsdag 26. september 2018 kl. 19.30

Generalforsamlingen afholdes i Taastrup Teater & Musikhus.

Vil du gerne have indflydelse på fremtidige aktiviteter i din forening? - give dit besyv med omkring repertoirevalget? Har du kommentarer til den forgangne sæson - eller gode idéer til den nye?
Hvis du var medlem i sæson 2017-18 har du stemmeret på generalforsamlingen og du kan du stille op til bestyrelsen. Er du først blevet medlem i denne sæson, er du stadig meget velkommen til at komme og deltage i snakken. Foreningen giver en kop kaffe med lidt sødt til.
(Se hele mødeindkaldelsen her>>)

JUBILÆUM 2014
Høje-Taastrup Teaterforening Tlf: 25 36 90 73, tirsdag-fredag 10-16