Medlemskab og abonnement

Et medlemskab koster 20 kr. pr. sæson.
Et medlem kan tegne abonnement ved at købe billetter til mindst 4 forestillinger.
Du kan købe billetter, til alle de forestillinger du ønsker. Der ydes en rabat på op til 50 kr. pr. billet i forhold til løssalgsprisen.
Flere medlemmer kan bestille på samme bestillingsformular, hvis man ønsker at sidde sammen i salen. Man kan åbne flere adressefelter efter behov på bestillingssiden.
Billetter, medlemsbeviser og fakturaer sendes til det første navn på bestillingen.

Løssalg

Hvis du ønsker at se færre end 4 forestillinger, skal du købe løssalgsbilletter.
Billetter købt i løbet af sæsonen, har en betalingsfrist på 14 dage og skal altid betales før den forestilling de er gældende til.
Bestilling af billetter er bindende. Ingen returret.

I tilfælde af aflysning

Hvis arrangementet bliver aflyst, kan billetterne ombyttes til en anden forestilling eller refunderes.

Udsolgte forestillinger

Nogle forestillinger bliver hurtigt udsolgt.
Det er derfor en god idé at anføre et alternativt ønske ved bestiling.

Ændringer

Det kan sommetider ske at en af de medvirkende i en forestilling bliver udskiftet. I de tilfælde hvor Teaterforeningen er informeret på forhånd vil det fremgå af hjemmesiden.

GENERALFORSAMLING

Tirsdag 5. september 2017 kl. 19.30

Generalforsamlingen afholdes i Taastrup Teater & Musikhus.

Vil du gerne have indflydelse på fremtidige aktiviteter i din forening? - give dit besyv med omkring repertoirevalget? Har du kommentarer til den forgangne sæson - eller gode idéer til den nye?
Hvis du var medlem i sæson 2016-17 har du stemmeret på generalforsamlingen og du kan du stille op til bestyrelsen. Er du først blevet medlem i denne sæson, er du stadig meget velkommen til at komme og deltage i snakken. Foreningen giver en kop kaffe med lidt sødt til.

Dagsordenen kan læses her >>