Klassebilledet

A DKK 200,00

Personlige oplysninger

Post nr. /by

Ved sæsonstart er betalingsfristen 8.9.17.
I løbet af sæsonen er der 14 dages betalingsfrist, billetterne skal dog altid være betalt, før den forestilling de er gældende til.

Bemærkning:

Unge under 25 år, skriv fødselsdato / år

+ Tilføj person
Bestil billetter
ABONNEMENT

OBS! Nye betingelser

Abonnement kræver medlemskab og køb af billetter til mindst 4 forestillinger. Hvert medlem skal oplyse navn, adresse og telefonnummer samt evt. mailadresse. Et medlemskab koster kr. 20,-.
Flere kan bestille på samme liste. Billetter og faktura sendes til det første navn på bestillingen. Ungdomsbilletter er ikke betinget af medlemskab.

Købte billetter kan ikke ombyttes eller returneres.

Hvis arrangementet bliver aflyst, kan billetterne ombyttes til en anden forestilling eller refunderes.

Betalingsbetingelser

Ved sæsonstart er betalingsfristen 8.9.17.